Ons bedrijf

Autobedrijf Coumans-Hompes is ruim 20 jaar geleden opgericht door John Coumans en Maurice Hompes. Beiden beschikken over jarenlange ervaring in de autobranche en hebben een echte passie voor auto’s.

Door de sterke groei van ons bedrijf hebben wij 10 jaar geleden een nieuw pand betrokken aan de Moesdijk 11a in Weert. Hier komen onze klanten graag binnen wandelen voor een praatje of een kop koffie, iets waar we erg trots op zijn! Wij en ons enthousiaste team staan u dan ook graag tot dienst en besteden veel zorg en aandacht aan alles in en rondom uw auto.

Auto- en motorsport
Naast het verkopen en repareren van automobielen zijn wij ook al jarenlang actief in de auto- en motorsport. Zo werd John Coumans in 2018 nog Nederlands Kampioen rally rijden! Bovendien zijn wij sponsor van diverse motorcrossers en diverse motorcross-evenementen. U zult daar onze naam dan ook regelmatig tegenkomen.  

Ons bedrijf.jpg

Bosch Car Service
Als Bosch Car Service bedrijf zijn wij niet gericht op één merk en hebben wij de meest geavanceerde apparatuur om auto's van alle merken van hun specifieke service en onderhoud te voorzien. U voelt zich vertrouwd door een persoonlijk en vakkundig advies en duidelijke afspraken over prijs en tijdsduur van de reparatie. Wij gebruiken enkel kwaliteitsonderdelen en bieden een complete service.

BOVAG
Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Ons bedrijf 1.jpg