Schadeherstel

Schade aan uw auto is al vervelend genoeg, u wilt daar zo weinig mogelijk van merken. Bosch Car Service Coumans-Hompes kan de schade niet alleen snel en vakkundig herstellen, maar ook een belangrijk deel van de schadeafwikkeling voor u verzorgen. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen en staan voor u klaar. Waar mogelijk helpen wij u om het ongemak zo klein mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat u uw eigen auto niet langer dan nodig hoeft te missen. Een leenauto en hulp bij de afwikkeling met de verzekeraar horen daar ook bij. Bij ons staat de klant centraal en er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw wensen.

  • Service en optimale kwaliteit voor vakkundig schadeherstel
  • Snelle reparatie
  • Vervangend vervoer
  • Administratieve afwikkeling van de schade
  • Vakkundig personeel en moderne werkplaats
schadeherstel 1.jpg

Uitdeuken zonder spuiten
Kleine deukjes, zoals lichte parkeerschade, kunnen wij vaak herstellen zonder te spuiten. Zo is het mogelijk om kleine beschadigingen op een zeer kostefficiënte manier weg te werken. Ideaal als de kosten voor uw eigen rekening komen of het schadebedrag niet in verhouding is met uw no-claimkorting.

Ruitreparaties
Voor het vakkundig vervangen van een ruit en veelal onzichtbaar wegwerken van beschadigingen, kunt u bij ons terecht. Meestal wordt dit door de verzekering, zonder no-claimverlies, vergoed.

schadeherstel.jpg