Werkplaats

Bij Autobedrijf Coumans-Hompes ontvangt u een eerlijk advies en verzorgen wij graag het onderhoud van uw auto. Onze werkplaats is zo ingericht dat u met alle merken en type auto’s bij ons terecht kunt. Dit geldt voor zowel personen- als bedrijfswagens, maar ook voor campers, caravans én leaseauto's.

Wij vinden uw veiligheid een belangrijke zaak en controleren uw wagen zeer zorgvuldig. Of het nu gaat om een APK-keuring, onderhoudsbeurt of bandenwissel: bij ons wordt er altijd op een professionele en zorgvuldige manier gewerkt.

U kunt bij ons onder meer terecht voor:

  • APK
  • Onderhoud en reparatie
  • Bandenwissel
  • Uitlijnen en balanceren
  • Aircoservice
  • Schadeherstel
  • Diagnose stellen
  • Versnelling- en automaatbak revisie
Werkplaats.jpg

Specialisten
Onze medewerkers hebben ieder hun eigen specialisaties en via Bosch Car Service volgen alle medewerkers diverse bijscholingscursussen per jaar. Hierdoor kunnen we alles aan uw auto in eigen huis repareren: complexe (elektronica) storingen, aircoreparatie en -service, bandenservice en 3D-uitlijnen, versnellingsbakrevisies, schadereparaties enz. We hebben voor onze klanten voor elk mobiliteitsprobleem een oplossing.

Snel geholpen
Wilt u snel uw remlicht laten vervangen, of heeft uw auto plotseling een probleem? Geen nood! Autobedrijf Coumans-Hompes staat borg voor snelle zorg. Ook zonder afspraak bent u bij ons welkom. Uitsluitend in het geval van regulier onderhoud en keuringen vragen wij u om vooraf een afspraak met ons te maken.

Betrouwbaarheid en kwaliteit
Wij houden van eerlijkheid en transparantie. Reparaties, vervangingen en dergelijke gaan altijd in overleg met de klant. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Apparatuur
In onze moderne werkplaats beschikken wij over geavanceerde computer-testkasten en configuratieapparatuur voor alle merken auto’s.

Garantie
Mocht uw auto nog in de fabrieksgarantie vallen dan is dat geen probleem. Zodra uw auto in onderhoud is bij een BOVAG-onafhankelijk autobedrijf blijft de fabrieksgarantie gewoon intact! Dat geldt ook als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door ons laat uitvoeren.

Werkplaat 1.jpg